• December 2, 2019
  • clesntyplevnei
  • 0

Medicina de familie-Inscrie-te la medicul de familie si beneficiezi gratuit de serviciile medicale gratuite(pachet complet de analize /consultatie de specialitate!)

Chiar daca te supara sau nu ficatul sau rinichiul, te confrunti des cu infectii ale aparatului urinar, disconfort digestiv, esti ingrijorata de excesul de kilograme si al colesterolui, suferi de crampe musculare sau stari de slabiciune, iti recomandam sa faci un control medical periodic anual. Primul pas spre o viata mai sanatoasa este sa ai grija de tine, de sanatatea ta, pentru a depista daca organismul tau functioneaza corect!

Pachetul cuprinde mai multe analize de laborator de baza cu rolul de a investiga functia hepatica si renala, prezenta unei potentiale anemii, incidenta diabetului zaharat, nivelul colesterolului, trigliceridelor si calciului prin analiza probei de sange recoltate la clinica, precum si investigarea sanatatii tractului urinar prin analiza probelor de urina.

Programare online

    Doresc o programare pentru (obligatoriu)

    Datele din acest formular sunt necesare pentru a putea raspunde mesajului tau. Ele nu vor fi in nici un fel folosite ulterior, instrainate sau prelucrate si nu vor fi stocate intr-o baza de date.