office@eurosanity.ro 0731.323.322 Calea Plevnei, nr 44, sector 1 - Bucuresti
Eurosanity

Eurosanity

Centru medical Bucuresti

Urologie

Home > Specialitati > Urologie

Medici specialisti

Oferte speciale

Specialitatea Urologie

Urologia se refera la organele urinare, respectiv rinichiul, vezica urinară, ureterul și uretra – la ambele sexe. Urologii tratează, de asemenea, bolile organelor genitale masculine, adică testiculele, epididimele, vasele deferenți, veziculele seminale, penisul și prostata, acoperind astfel zone de andrologie. In mod natural, există suprapuneri cu alte specialitati precum nefrologia, ginecologia, andrologia, oncologia, venereologia și chirurgia.

Rinichiul este un organ pereche al sistemului urinar si are rol in prepararea urinei și reglarea echilibrului de apă și electroliti. Vezica urinară este un organ în care urina este depozitată temporar, apoi excretata prin uretra. Testiculul este un organul reproducător sexual masculin pereche unde se formează hormoni sexuali masculini (androgeni), în special testosteron. Ovarele sunt organul reproducator al persoanelor de sex feminin. Prostata este o glandă sexuală accesorie care seamănă cu un castan.

Tarife Urologie

Consultatie Urologie

160 RON

Control Urologie

80 RON

Programare online

    Doresc o programare pentru (obligatoriu)

    Datele din acest formular sunt necesare pentru a putea raspunde mesajului tau. Ele nu vor fi in nici un fel folosite ulterior, instrainate sau prelucrate si nu vor fi stocate intr-o baza de date.