office@eurosanity.ro 0731.323.322 Calea Plevnei, nr 44, sector 1 - Bucuresti
Eurosanity

Eurosanity

Centru medical Bucuresti

Dr. Stefan Elena

eurosanity,clinica medicala bucuresti,centru medical bucuresti,servicii medicale,clinica privata,medical, medical city, clinica, centru de diagnostic, sanatate, specialisti, medici, ecograf,stomatologie, medicina muncii,analize medicale,doctor,alergologie, anestezie, balneo-fizioterapie, cardiologie, chirurgie generala, chirurgie plastica, dermato-venerologie, ecografie, endocrinologie, hematologie, laborator, mediciana generala, medicina interna, neurologie, nutritie si diabet, orl, obstetrica-ginecologie, oftalmologie, oncologie, ortopedie, pediatrie, pneumologie, psihiatrie, psihologie, radiologie, reumatologie, stomatologie, urologie, homeopatie, diagnostic, sarcina, ecografie tridimensionala, 3D life

Dr. Stefan Elena

Medic primar radiologie si imagistica medicala (ultrasonografie- Ecografie)

 • Medic primar radiologie si imagistica medicala cu competenta pe Ecografie generala
 • A terminat Facultatea de medicina si farmacie Bucuresti in anul 1988, a efectuat secundariat pe specialiteatea Radiologie (Spitalul Coltea, Spitalul Militar) si pe ecografie generala la spitalele Fundeni, Cantacuzino, Colentina, Grigore Alexandrescu (eco-pediatrie), Spitalul de ortopedie Bucuresti (articulatii, musculoscheletate).
 • Cursuri intensive de perfectionare ecografica in cadrul Centrului de formare in ultrasonografie al U.M.F.Bucuresti, Spitalul Concacuzino, Instit. Nicolae Paulescu, Spitalul de ortopedie pentru: tiroida, articulatii, musculoschescheletal, parti moi,(cu studiul Doppler).
 • A participat la numeroase cursuri de specialitate ecografica in legatura cu patologia prostatei, a ficatului in hipertensiune portala. Cursuri de securitate radiologica si radiologie interventionala atestate CNCAN cu Permis de exercitare nr.855/2016 valabil pana in anul 2021.
 • Confimat medic Specialist Radiodiagnostic-Imagistica medicala prin Ordinul M.S.240/1994.
  Confirmat medic primar ragiodiagnostic in anul 1999 prin Ordinul MS nr.538.
  Membru al Colegiului Medicilor din Romania cu Certificat de membru nr.59581 din data de 21.11.2018 cu Cod de identificare C.U.I.M.8588018948.
  Aviz anual pentru exercitarea profesiei de medic eliberat de Colegiul Mediciilor din Romania, Bucuresti.
 • A participat la Congresul National de Radiologie si Imagistica de la Targu Jiu,(2004) si la Congresul Fracofon de imagistica medicala al tarilor Europei Centrale si de Est (2006).
 • Lucrare stiintifica in colaborare cu Prof. Dr. Vladareanu M. si dnul. Dr.Kis T. prezentata la a 37-a Institut de sanatate publica Bucuresti (Calitatea si optimizarea dozeiradiante in mamografie).
 • Abonata la publicatii medicale: Medica academica; British medical Journal; Viata medicala.

Experienta profesionala

 • Medicina umana: 33 ani ;

 • Martie 1988 – in prezent: medic primar radiodiagnostic si ecografie generala – Centru medical fost Policlinica 10; Clinica Sanador;

 • Ecografii: abdomen total, glande suprarenale, ecografii de organe, uter, ovare, renovezicala, prostata, tiroida, parti moi (formatiuni cu studiul Dopller, parotida, glande salivare, gaglioni, lipoame, hernii, perete abdominal, cicatrici post chirurgical), articulatii(toate), muschi, tendoane(toate).

Experienta

Specializare: Medic primar

021.311.54.54
0731.323.322
0729.024.090

Program

Marti: 17:00 – 20:00
Vineri: 13:30 – 17:00
Prezenta in cabinet se confirma telefonic de catre Departamentul Programarii

Programare Online

  Doresc o programare pentru (obligatoriu)

  Datele din acest formular sunt necesare pentru a putea raspunde mesajului tau. Ele nu vor fi in nici un fel folosite ulterior, instrainate sau prelucrate si nu vor fi stocate intr-o baza de date.