• December 1, 2019
 • clesntyplevnei
 • 0

Ginecologie Colposcopie+test Babes papanicolau si consultatie ginecologie

Pret : 250 ron

Nu neglija sanatatea! impreuna Putem reduce numarul deceselor in randul femeilor din Romania.

Venim in sprijinul dumneavoastra cu o oferta promotionala, astfe lincat sa puteti efectua testele pentru depistarea cancerului de col uterin, la un pret avantajos,astfel:

 • Consultatie ginecologie
 • Analiza Test Babes Papanicolau
 • Colposcopie video-asistata.

Romania este clasata pe primul loc in Europa in ceea ce priveste mortalitatea provocata de aceasta boala, 6 femei murind zilnic din cauza cancerului de col uterin.

Va prezentam mai jos modalitatile standard de depistare precoce a cancerului de col uterin, putandu-le numi in continuare teste simple, dar de mare ajutor in lupta cu aceasta boala necrutatoare:

 1. Controlul ginecologic de rutina.Medicul ginecologic va putea obesrva si cu ochiul liber daca exista o leziune la nivelul colului in urma examinarii cu valve.
 2. Analiza Test Babes Papanicolau, reprezinta principalul test de depistare precoce a cancerului de col uterin. Nu orice rezultat “Anormal” inseamna cancer, putand sa apara si inflamatii, infectii sau alte anomalii, dar daca nu sunt tratate la timp, de asemenea, se pot transforma in celule canceroase.
 3. O metoda complementara Testului Babes Papanicolau este colposcopia. Daca in urma realizarii Testului Babes Papanicolau, apar modificari la nivelul celulelor colului este necesara colposcopia.

Exista situatii in care rezultatul Testului Babes Papanicolau este normal, dar medicul ginecolog recomanda colposcopia ca urmare a relatarilor pacientelor cu privire la diverse probleme (de ex: sangerari in timpul contactului sexual, colul arata anormal in timpul examinarii cu valve de catre medicul ginecolog, etc).

Colposcopia Video-asistata este o metoda prin care se vizualizeaza colul uterin cu ajutorul unui aparat optic (colposcop) care mareste imaginile si ajuta astfel la depistarea leziunilor precanceroase si canceroase. Colposcopia video-asistata ofera posibilitatea pacientei sa urmareasca pe monitor imagini in timp real, aceasta putand sa comunice cu medicul in timpul realizarii colposcopiei si in acelasi timp sa inteleaga problemele depistate.

Programare online

  Doresc o programare pentru (obligatoriu)

  Datele din acest formular sunt necesare pentru a putea raspunde mesajului tau. Ele nu vor fi in nici un fel folosite ulterior, instrainate sau prelucrate si nu vor fi stocate intr-o baza de date.